Search your favorite song right now

1. Dubloadz & Answerd - Sludge Monster

Dubloadz & Answerd - Sludge Monster

Stream + Download link : https://fanlink.to/thf Follow our playlist on Spotify here : spoti.fi/2pgAQSJ Get Disciple Merch here : disciplerecs.myshopify.com Follow @dubloadz www.facebook.com/dubloadzofficial www.twitter.com/dubloadz Follow @answerd_dubz www.facebook.com/answerd www.twitter.com/answerd_dubz Follow @discipleroundtable www.facebook.com/discipleroundtable www.twitter.com/disciplert

nothing at of , which is


2. Answerd - Scissors

  • Published: 2017-07-20T16:40:59Z
  • By Answerd
Answerd - Scissors

https://bgore164.lnk.to/Scissors Bookings : [email protected] Follow Answerd : @answerd_dubz www.facebook.com/answerd twitter.com/answerd_dubz www.instagram.com/answerd_dubz/

nothing at of , which is


3. Answerd - Future

  • Published: 2017-12-12T19:02:10Z
  • By Answerd
Answerd - Future

Free Download : https://theartistunion.com/tracks/8b8a56 Bookings : [email protected] Follow Answerd : @answerd_dubz www.facebook.com/answerd twitter.com/answerd_dubz www.instagram.com/answerd_dubz/ Download for free on The Artist Union

nothing at of , which is


4. Answerd - Stria Terminalis

  • Published: 2017-10-10T18:06:24Z
  • By frshblood
Answerd - Stria Terminalis

Fresh Blood & Buygore Present: Fresh Blood Volume 3. Curated sounds of the underground packed with 14 songs from the likes of Algo, Helicopter Showdown, Subtronics and more. Buylink: http://smarturl.it/freshblood3 (Los Angeles Resident) Fresh Blood Label Showcase, Tomorrow, October 11th, 9-3 am, Belasco Theater. Ticket Link:https://freshblood.eventbrite.com

nothing at of , which is


5. Answerd - Rack Em (feat. Man 3 Faces)

Answerd - Rack Em (feat. Man 3 Faces)

Stream + Download link : https://fanlink.to/Byv Follow our playlist on Spotify here : spoti.fi/2pgAQSJ Get Disciple Merch here : www.disciplerecs.myshopify.com Follow @answerd_dubz www.facebook.com/answerd www.twitter.com/answerd_dubz Follow @man3faces www.facebook.com/man3faces www.twitter.com/man3faces Follow @discipleroundtable www.facebook.com/discipleroundtable www.twitter.com/disciplert

nothing at of , which is


6. Answerd - Loser

  • Published: 2017-10-02T16:02:07Z
  • By Answerd
Answerd - Loser

Free Download : https://theartistunion.com/tracks/d5b468 Bookings : [email protected] Follow Answerd : https://soundcloud.com/answerd_dubz https://www.facebook.com/answerd https://twitter.com/answerd_dubz https://www.instagram.com/answerd_dubz/

nothing at of , which is


7. Answerd - The Eye

Answerd - The Eye

Stream + Download link : https://fanlink.to/Bpx Follow our playlist on Spotify here : spoti.fi/2pgAQSJ Get Disciple Merch here : www.disciplerecs.myshopify.com Follow @answerd_dubz www.facebook.com/answerd www.twitter.com/answerd_dubz Follow @discipleroundtable www.facebook.com/discipleroundtable www.twitter.com/disciplert

nothing at of , which is


8. Answerd, Reaper & Synoid - Pagans

  • Published: 2017-07-10T15:46:18Z
  • By Answerd
Answerd, Reaper & Synoid - Pagans

New one for free with @Synoid and @Reaperdubstep ! Bookings : [email protected] Follow Answerd : https://soundcloud.com/answerd_dubz https://www.facebook.com/answerd https://twitter.com/answerd_dubz https://www.instagram.com/answerd_dubz/ Follow Reaper : https://soundcloud.com/reaperdubstep https://www.facebook.com/Reaper-Cookerz-766193186845510/ https://www.instagram.com/reaper.dubstep/ Follow Synoid : https://soundcloud.com/synoid https://www.facebook.com/synoiddub/ https://www.instagram.com/synoiddubstep/ https://twitter.com/synoid_dub

nothing at of , which is


9. Answerd - Mind Control

Answerd - Mind Control

Stream + Download link : https://fanlink.to/BdN Follow our playlist on Spotify here : spoti.fi/2pgAQSJ Get Disciple Merch here : www.disciplerecs.myshopify.com Follow @answerd_dubz www.facebook.com/answerd www.twitter.com/answerd_dubz Follow @discipleroundtable www.facebook.com/discipleroundtable www.twitter.com/disciplert

nothing at of , which is


10. Answerd & Jiqzy - Boss Stage

  • Published: 2018-02-14T17:42:56Z
  • By Answerd
Answerd & Jiqzy - Boss Stage

Free Download : https://theartistunion.com/tracks/d4857a Bookings : [email protected] Follow Jiqzy : @jiqzy https://www.facebook.com/jiqzy https://twitter.com/JIQZY_DUBZ Follow Answerd : @answerd_dubz www.facebook.com/answerd twitter.com/answerd_dubz www.instagram.com/answerd_dubz/ Download for free on The Artist Union

nothing at of , which is


11. Infekt - Raptor (Answerd Remix)

  • Published: 2016-10-03T15:49:25Z
  • By Answerd
Infekt - Raptor (Answerd Remix)

Bookings : [email protected] Follow Answerd : https://soundcloud.com/answerd_dubz https://www.facebook.com/answerd https://twitter.com/answerd_dubz https://www.instagram.com/answerd_dubz/

nothing at of , which is


12. Answerd & Aweminus - Zyklon E

  • Published: 2018-03-06T17:54:10Z
  • By frshblood
Answerd & Aweminus - Zyklon E

Buy/Stream: smarturl.it/frshblood4 The Buygore headquarters deliver a hard-hitting compilation once again bringing hidden gems to the forefront of bass music including ​Answerd​, BloodThinnerz​,​ Blankface​, ​Somnium Sound​, ​UZZI​, ​Yakz​, & many more. This full-length compilation proves that versatility can still exist in an oversaturated genre field. The 17-track venture displays an overall aggressive atmosphere with raw, unadulterated basslines carrying the listener through a sonic journey from the beginning to end. ​Fresh Blood 4 is home to a handful of familiar faces, but also brings a few new acts to the table like ​Bukez Finezt​,​ Code Pandorum​, ​Dack Janiels​, ​Diskirz​, ​London Nebel​, ​Stabby​, & more. Follow​ ​Fresh​ ​Blood: frshblood.com @frshblood facebook.com/frshblood twitter.com/frshblood instagram.com/frshblood open.spotify.com/user/frshblood

nothing at of , which is


13. NACHA x S-CUAL x ANSWERD - FRENCH BUKKAKE [FREE DOWNLOAD]

NACHA x S-CUAL x ANSWERD - FRENCH BUKKAKE [FREE DOWNLOAD]

NEW COOKERZ TRACK featuring @nacha_dubstep @s-cual @answerd_dubz

nothing at of , which is


14. Answerd - Crusader

Answerd - Crusader

Stream + Download link : https://fanlink.to/BHi Follow our playlist on Spotify here : spoti.fi/2pgAQSJ Get Disciple Merch here : www.disciplerecs.myshopify.com Follow @answerd_dubz www.facebook.com/answerd www.twitter.com/answerd_dubz Follow @discipleroundtable www.facebook.com/discipleroundtable www.twitter.com/disciplert

nothing at of , which is


15. Answerd - NWO

  • Published: 2017-10-23T16:19:41Z
  • By Answerd
Answerd - NWO

Free Download : https://theartistunion.com/tracks/49cb8f Bookings : [email protected] Follow Answerd : https://soundcloud.com/answerd_dubz https://www.facebook.com/answerd https://twitter.com/answerd_dubz https://www.instagram.com/answerd_dubz/

nothing at of , which is


16. Jam PRD - Planet Earth (Answerd Remix)

  • Published: 2017-03-13T16:49:39Z
  • By Answerd
Jam PRD - Planet Earth (Answerd Remix)

Bookings : [email protected] Follow Answerd : https://soundcloud.com/answerd_dubz https://www.facebook.com/answerd https://twitter.com/answerd_dubz https://www.instagram.com/answerd_dubz/

nothing at of , which is


17. ANSWERD - THE GODFATHER

ANSWERD - THE GODFATHER

-> Listen & buy the EP on: Itunes: https://itunes.apple.com/fr/album/all-about-the-flow-with-warned-ep/id1263434142?l=en Beatport: https://www.beatport.com/release/all-about-the-flow-ep/2077685 Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=c0B-6mBhNh4&list=PLulEvUDHZbFA3umw3Rn-9NzqFuNPvVq3O&index=1 Pandabeat Records presents "All About The Flow" EP. The "flow" is a significant element of Dubstep : it is embodied by the whole mix and the frequencies structure. One year ago,Answerd had confidence in us to release his "Asylum" EP. This young French producer returns with "The Godfather" and the result is solidly designed. Pandabeat Records présente "All About The Flow" EP. Le "flow" est un élément important du Dubstep: il est incarné par le mix dans son ensemble et par la structure des fréquences. Il y'a un an,Answerd nous a fait confiance pour sortir son EP "Asylum". Ce jeune producteur français est de retour avec "The Godfather" et le résultat est solidement conçu. -- ONLY BASSWEIGHT -- ALL ABOUT THE FLOW EP Pandabeat Records [All rights reserved] 26 July 2017 Digital download (Beatport,Itunes) Follow Pandabeat Records: @pandabeatrecordsofficial www.facebook.com/pandabeatrecords/ twitter.com/PandabeatR www.youtube.com/channel/UCmK4U2gNZG2fRQEK62V-tKw https://www.instagram.com/pandabeatrec/ https://www.toneden.io/pdbtrec | Artist List | Follow Answerd: @answerd_dubz https://www.facebook.com/answerd https://twitter.com/answerd_dubz

nothing at of , which is


18. ANSWERD - 24/7 (DEFINITIVE REMIX)

ANSWERD -  24/7 (DEFINITIVE REMIX)

facebook.com/definitivedubstep twitter.com/definitiveus https://soundcloud.com/answerd_dubz

nothing at of , which is


19. RL Grime - Core (Answerd Bootleg)

  • Published: 2017-11-12T17:26:55Z
  • By Answerd
RL Grime - Core (Answerd Bootleg)

I've been a huge fan of this tune for years and I felt that I could do something, here it is for free! Original tune : https://soundcloud.com/rlgrime/core-rl-grime Free Download : https://theartistunion.com/tracks/679365 Follow RL Grime : @rlgrime Bookings : [email protected] Follow Answerd : @answerd_dubz www.facebook.com/answerd twitter.com/answerd_dubz www.instagram.com/answerd_dubz/

nothing at of , which is