Search your favorite song right now

1. Bø†h Kin∂$ ؃ P®e-Gåming ;)

 • Published: 2016-02-23T22:51:25Z
 • By Boo Naus
Bø†h Kin∂$ ؃ P®e-Gåming ;)

G e t H y p e d A n d T u r n T h e F u c k U p

nothing at of , which is
4. Samba (Original Mix)

 • Published: 2017-01-15T23:03:18Z
 • By Bo Naus
Samba (Original Mix)

nothing at of , which is6. Rave

 • Published: 2017-01-15T23:03:15Z
 • By Bo Naus
Rave

nothing at of , which is


7. I Refuse (Shock One Remix)

 • Published: 2017-01-15T23:03:19Z
 • By Bo Naus
I Refuse (Shock One Remix)

nothing at of , which is
10. Dense [Songsx.Pk]

 • Published: 2017-01-15T23:03:23Z
 • By Bo Naus
Dense [Songsx.Pk]

nothing at of , which is12. 10. Maš Me, Mam Te

 • Published: 2014-07-08T08:30:16Z
 • By Trkaj
10. Maš Me, Mam Te

Nov album Dan zmage Http://www.facebook.com/trkaj LInk download: http://ana.si/trkaj/danzmage.zip http://k00.fr/danzmage Tekst: Hej Bejb, men ti najbl vredna si Vsak dan , bolj in bolj pomenš mi Dej da dam, lepoto ti za tiste dni Dan zmag, ljubav 1:0 živeli! Nej sonce pride, a če pride kdaj oblak Ne pozab marelca, da me maš zmer uzad Na vrhu, na dnu, ti zeleniš moj svet Dej da ti pobarvam auro, 1,2,3,4,gremo pet Hej, če boš jokala jst bom tvoj super fen S smehom sušu solze da te spravm spet v zen Živčna bom persen, jezna tud kreten Vsen poslušu te, zapomnu vse k najljubši refren Če boš, job zgubila, fuck it, bova skupi kradla boo Na tronu ulice pristala spala skupi v dežju Brala brate Grimm, da zapreš oči Še preden rečeva, do konca svojih dni, nej te ne skrbi Ref: A maš me, mam te, rad te mam ne dam te Zate klatm zvezde, v učke dam ti diamante Maš me, mam te, rad te mam ne dam te Dej mi dlan, zveži vezo to najbl garant je Maš me, mam te, rad te mam ne dam te Zate kopljem v center zemlje, najdem ti briljante Maš me, mam te, rad te mam ne dam te Se hvalm pred vsemi, to moja madam je Kit2: Zdej si mlada, lepa tko k rožica cvetiš Zame vedno boš dišala, tud ko posiviš Ko boš gubice dobila, jst ti kupu bom šarpeja In če nauš mogla hodt, še zmer bova hodila hey ya! Z vozičkom te bom pelu ptičke gledat v park K na luno zmeri sjou bom nate tko sončn žark Tud če dementno pozabila, al pa name boš vpila Jst te mel bom rad, tud če me boš sovražila Kaj pa to? Tud če spremenila vero, ljubav ne spreminja Lahk islamc, budist, al krishna, moja zmeri boš boginja Hotla bit materialist, ja pol bom delu dan in noč Dal vse na hladno, sam da ta srce ostane vroče Zate tepu se bom repu, battlu bom vse Zate grem do pekla bejbi, da ti lahka dam nebesa kle Kaj je to ne vem, a vem da to je vse Lej srce k DVD to pravzaprav ljubezen je Kit3: Midva sva k Sid in Nancy, Napoleon in Josephine Brez tebe k Martin brez Corette, ne morm biti King Kle je džungla pa sva, k Tarzan in Jane, balzam za brain Brez pavze, greva naprej, nazaj za raj S tabo bi dočaku Abrahama če boš moja Sara In kako nej bom Hud [Hood] če nisi moja Marijana Vroč sem tko k Julij če si moja Kleopatra Tale ljubav je božanska tko k Krishna in Radja Bejbi, zaslužiš si Taj Mahal Rd te mam velik, ker ne morm te met mal In dam ti kiss, če ti cukr padu bo Hočeš meti hardcore, dečko delu posel na vogalu bo Sam da si ti srečna, srečava se v naslednjem, ljubav ta je večna In Bog ne dej, da prej mi greš, a če greš da veš Tud ko boš 6 čevljev uspod, vsak dan sveže rože ti prnesu bom na grob, one what!

nothing at of , which is


13. Povšo - Dobrodošli na Grmu - 2008 - unmixed

Povšo - Dobrodošli na Grmu - 2008 - unmixed

One of my first lyrics, rare. Beat: Rawww(something) from SoundClick Recorded at Finks place, 2008 REF. DOBORODŠLI NA GRMU, SAM TU NI TISTO BISTVO FOLK JE TUKI DRUGAČN, SONCE PA ZAHAJA ISTO STARI OSU PA SM BIU, SAMU ENKRAT NA LEDU ISTI BOM OSTOV DOKLER BOM ISTE ZVEZDE GLEDU LEP POZDRAV NASELJE, TU UČIM SE ZA POETA GRM PUBERTETA, KJER SE PREŽIVLAM SKOZI LETA MOJ UTRIP GRE LOH ČEZ PETSTO ČE GRE ZA NOVO MESTO POUK ZAČNEM NA ULCI KJER UČI TOVARIŠ MIRKO KAR SO STENE GOVORILE DA GRAFIT MI KR ODMEVA 2PAC BIGGIE SNOOP DOGG IN ŠE DRUGA IMENA K SO OSTALA BREZ POMENA, SAM FASADA JE TRPELA VČAS RUMENA BARVA JE ŽE ZDAVNI ZBLEDELA K VEČKRAT ME ZAPRIME KO POGLEDAM STARE SLIKE VČAS SMO KRADIL RINGLOJE, DANES VLEČEJO SAM ČIKE NAŠE ROKOPISE PA LAHKU ZAPIŠE RAČUNALNIK NAMEST PIŠTOLC NA VODO SI PRŽIGAM UŽIGALNIK ZA STARO PEKARNO VČAS DIŠALO JE PO KRUHU DANS VOHAM SM ŠE TRAVO K JO ĐANKI MA NA PUFU IN ZA WINDO GA POKADU, KAJ NARDI GA ZANIMIVO V STARI MESNICI DANES KLOŠAR PIJE VINO OTROC SE GA BOJIJO KO NA MRZLIH TLEH ZASPIJO BO MODEL USTOV AL ČMO POKLICAT POLICIJO SAM TUT TEGA SE BOJIMO DA NAS KAPSI POLOVIJO OB BREZSKRBJU SMO ODRAŠČAL TUDI SPIZDARIJO KER KOT KRAJA ME ZAVAJA NA IGRIŠČIH SATAN TEGA RAJA KOŠI SO BREZ MREŽCE ŽOGA SE ŠE ZMER PODAJA MEČM TRICE CROSSOVER KOT UČASIH SE OBRAČAM MALI DEBELUH IZ GRMA SE VRČA REF. 2X NA TEM KRAJU BOM OSTOV, KJER SM PRVIČ PISU VERZE NOTE TERCE ISTA ŠOLA KJER SM PREPISVOV EKSTERCE BETLOV BOM UČENCE SAM PORAZA NAM PRIZNOV ČEPROV REPAT NISM ZNOV SM LOHKA TEPU TE Z YO IZDAJOV PRVA BESEDILA K SE DANES JIH SRAMUJEM JOK PRED AVLO FOLKA TA DOGODEK VEDNO POTREBUJM NI VEČ TKO, VČASIH SM PRIREJOV TE KOMADE IN ZA MANO BALE FOLKA K MI POLNIJO SEZNAME RAVNA VRSTA V ČETI ZRD RAGUSKE BRIGADE BUZI BUZI MALE PARE DA SO POKALE PETARDE NA IGRALA LIMAL BLATO GDU BO DUBU VEČJO PACKO ZMERI DUBU STAVO KDU BO PRESTRAŠU STARO MAMO POTIKU SE PO ULCI IN KRŠIL SM JAVNI MIR SOSEDJE LOČEVAL ODPADKE MI PA ZBERAL SMO PAPER PAKERAL GA V ŠKATLE DA Z RAZREDOM ZMERI ZMAGOV DA NATEHTAL SO GA TONO KER KAMNOV NISO NAJDL GRAFITERU S SOŠOLCI DA PRED KOPERJI SMO TEKL PODPISE SO PODRL, BRIN OSTOV JE SAM ŠE TEML IN PRED GRADOM SMO NAVIJAL DA SOSEDJE SO KRIČAL "PROKLETA MULERIJA MI BI RADI TUKI ŽE SPAL!" IN ŠE VEČ SM SE POTIKOV DA SE NISM NAVELIČOV OKROG VODNJAKA SO OSTAL SAM FILTRI OD ČIKOV IN NAUŠ ME PREUSMERU KER V MEN JE TISTA TRMA KER NA ČELU MI PIŠE DA PRHAJAM IZ GRMA REF.

nothing at of , which is


14. Tachi-Svensondiss

Tachi-Svensondiss

Svenson Kraj: V svoji fantaziji Šola: TšC, metod - naj bi biu uredu repr cifra - System Operater halie bary - rojena s 6 prsti na eni nogi Svenson feat. MCRoki - Na tleh po temu battlu poklič roky-a pa naredta "Na tleh" remix loh ti Metod napiše text, pa dobrga ne boš meu flowa hlod! loh ti zrihtam pičke, pa še zmer nauš kazanova u postl si najbolši ker pički kupu si vibrator Cifri 100x ga popuši pa še zmer nauš moderator Še zmer bo1 "trgou gate" k usrou se boš u hlače u repu boš meu svoj stil sam zarad govorne napače pa kva če sfuru 1. letnk Teške Šole si za Cipe boš le ponosna kurbica k pada na bogate tipe ful maš oboževalceu ampak le u tvojmu kraju in kle prostora ni za oba, ja zmagou BOM le en od naju si k slepa kura a kva k u repu nis še najdla zrna tko da loh zaspi1 Trnulčica ubodena od trna ti na majku loh zažgeš, pa še zmer ostou bo hladn loh pobiješ konkurenco pa še zmer ostou boš zadn k si princeska brez princa, in jst rd mam tebe klinca k lepa si k halie bery k ma na nogi 2 mezinca če ti zidar bi biu, mi vsi bi bli brez doma in če car biu bi, ma cigan vladala bi roma ne borit se sploh z mano, raj postau si bunkr in ne sil se z babo, ker za vedno boš junfr

nothing at of , which is


15. Visoko_demopredogled

Visoko_demopredogled

Rd poslušam modre besede modrih ljudi, k so sami neki dosegel, hočejo da se stvar bolš nardi. K majo neke izkušnje, kere lahko pol delijo, lepu je vidt take, pr kerih stvari lepo stojijo. K pomagajo, podperajo, omogočajo napredek ti da nauš sam ponaredek biu, še ena kao zvezda pa ubistvu sam utrinek, k prleti v vesolje in z obzorja kmal tut zgine. Mine, še preden zasijou je v svojem siju, še to ga opazu bo sam tist k bo pozorn biu. Zato pa... ne prčakujem da bom zvezda in da bodo mi odprta vrata širom neba. Stou bom na realnih tleh, ne bom leteu v oblake, ker tist k hitr teče se lahku tut kmal spotakne. Zamotajo se noge in pol padeš na realna tla dobiš udarc u glavo da se zaveš kdo si in zakaj. Lepo je met ambicije sam v mejah normale. Človek ki visoko leta, pol tud nizko pade.

nothing at of , which is