Search your favorite song right now

1. Fitnete Rexha - Kenga e Halil Garnes

 • Published: 8 years ago
 • Duration: 2:44
 • By

2. Fitnete Rexha -Kenga e Halil Garrise.

 • Published: 8 months ago
 • Duration: 2:46
 • By

3. Fitnete Rexha - Kënga e Bajram Currit

 • Published: 5 years ago
 • Duration: 3:32
 • By

4. fitnete rexha - bukuroshe e lales -

 • Published: 6 years ago
 • Duration: 2:27
 • By
fitnete  rexha - bukuroshe e lales -

fitnete rexha lindi ne vitin 1933 - 2003 - filloj te knoj ne moshen 14 vjeçare e zgjedhur nga poeti dhe kompozitori tironas muharrem ...


5. fitnete rexha - mu aty te shtat zymbylat -

 • Published: 7 years ago
 • Duration: 4:23
 • By
fitnete rexha - mu aty te shtat zymbylat -

zoni mo i omel e mo i bukur.


6. fitnete rexha - k'no moj qyqe se po vjen behari -

 • Published: 7 years ago
 • Duration: 4:01
 • By
fitnete rexha - k'no moj qyqe se po vjen behari -

zoni mo i omel.


7. Fitnete Rexha - Martaneshin sun e shtroi

 • Published: 4 years ago
 • Duration: 2:14
 • By
Fitnete Rexha - Martaneshin sun e shtroi

Këngë për heroizmin e treguar nga banorët e Martaneshit në luftë kundër Mahmud Pashës . Këndon mjeshtërisht Artistja e ...


8. Fitnete Rexha - Bubullin ke shkomi kavajes - & mondidantes &

 • Published: 7 years ago
 • Duration: 3:45
 • By
Fitnete Rexha - Bubullin ke shkomi kavajes - & mondidantes &

PER TE GJITHE ATA QE E DUAN MUZIKEN E SHQIPNISE SE MESME.


9. Fitnete Rexha - Une jam djal nuk jam plak

 • Published: 8 years ago
 • Duration: 3:40
 • By

10. Mun aty ke shtate zymbylat - Fitnete Reja

 • Published: 5 years ago
 • Duration: 1:19
 • By
Mun aty ke shtate zymbylat - Fitnete Reja

Albanian Popular Songs, Vol. 1 - Recordings 1970-1980 Mun aty ke shtate zymbylat Fitnete Reja Buylinks ...


11. Fitnete Rexha Kumuri e Elbasanit YouTube

 • Published: 3 years ago
 • Duration: 3:11
 • By

12. Fitnete Rexha- Rrush i kuq i bukuro

 • Published: 1 year ago
 • Duration: 2:41
 • By
Fitnete Rexha- Rrush i kuq i bukuro

Benefit i jashtezakonshem ne muziken shqiptare. Ajo modernozoi jo vetem kengen popullore te Shqiperise Qendrore por dhe ...


13. Fitnete Rexha - Edhe guret e sokakut

 • Published: 1 year ago
 • Duration: 3:23
 • By
Fitnete Rexha - Edhe guret e sokakut

ONIMA: http://onima.co https://fb.com/OnimaNetwork www.PIKA.al.


14. Fitnete Rexha Kenga e Halitit

 • Published: 9 months ago
 • Duration: 3:10
 • By

15. fitnete rexha - fustonin me pika -

 • Published: 7 years ago
 • Duration: 2:50
 • By
fitnete rexha - fustonin me pika -

zoni mo i omel.


16. Moj e bukura sy meshqerre - Fitnete Rexha

 • Published: 8 months ago
 • Duration: 2:23
 • By
Moj e bukura sy meshqerre - Fitnete Rexha

Fitnete Rexha është "Artiste e Merituar". Një ndër këngëtaret më të shquara të muzikës popullore të Shqipërisë së mesme, ...


17. Moj Tiranë e bukur-Fitnete Rexha

 • Published: 10 years ago
 • Duration: 3:27
 • By
Moj Tiranë e bukur-Fitnete Rexha

Kënduar nga E Madhja Fitnete Rexha.


18. fitnete rexha - edhe guret e sokakut -

 • Published: 7 years ago
 • Duration: 3:26
 • By
fitnete rexha - edhe guret e sokakut -

zoni mo i omel.


19. Fryni era u cel taraba - Fitnete Rexha

 • Published: 8 months ago
 • Duration: 3:03
 • By
Fryni era u cel taraba - Fitnete Rexha

Fitnete Rexha është "Artiste e Merituar". Një ndër këngëtaret më të shquara të muzikës popullore të Shqipërisë së mesme, ...


20. Fitnete Rexha - Na ka zane dashnia

 • Published: 1 year ago
 • Duration: 3:16
 • By
Fitnete Rexha - Na ka zane dashnia

ONIMA: http://onima.co https://fb.com/OnimaNetwork www.PIKA.al.