Search your favorite song right now


2. JKT48 - Temodemo No Namida (Cover, Piano Version)

JKT48 - Temodemo No Namida (Cover, Piano Version)

Flute by Andes (Kurcaci Ikal)

nothing at of , which is









10. KawandasaWolu - JKT48 Temodemo No Namida (Jawa Version)

KawandasaWolu - JKT48 Temodemo No Namida (Jawa Version)

Temodemo No Namida (JKT48 – Jawa Version) All vocal recorded @interest-studio Audio Editing by Dinata Billy Translation by KawandasaWolu Cover by KawandasaWolu --------------------------------------------------------------------------------- Udan pating tlethok, sing mulai mudun Njuk aku nutup, terpal crita iki Koyo ngudunake, terpal ning angkringan Yo kui tresna sing tak rasa'ake Ku banjur selonjor, ning tengah ndalan gedhe Nyeluk koe ora tau iso-iso Nek pas aku ndelok ngisor Kembang kanthil keli ning selokan Reff : Senajan aku pengen ketemu, senajan seneng awakmu Koe kok mah mlaku ngliwatii mriipaatku Senajan dadi nelangsa, aku tetep ndeleng koe Sekaa..panggon ikiii... Senajan aku pengen ketemu, senajan seneng awakmu Koe noleh sitik wae oraaa tau Senajan wis nganggo mantol, pipiku yo tetep teles Awaakk ikii raa d'we dayaa Temon-temone do lungo.. Ning dalan sing akeh,uwong podo mbojo Aku mlaku-mlaku,karo gowo payung Ning jero atiku, aku misuh-misuh Aku tresna tur kwe tresna wong liya Kembang kanthil kui seneng banget ro udan Merem melek nek pas keno srengenge Mendung sing adoh ning kono Opo koe sing lagi nelongso Reff 2 : Senajan aku lagi nelangsa Senajan aku ra iso Wis yo ben aku ra popo ndeleng koe Ku ra bakal nglalekake Ngimpi mbojo karo koe Mbojo karo koe Senajan aku lagi nelangsa Senajan aku ra iso Sokmben ku bakal kelingan ro sliramu Senajan sing tak karepke Ora bakal kaleksanan Aku ra popo dingonoke Temon-temone kok ngono

nothing at of , which is




13. 【Satone Bum X Rey】『only Human』歌ってみた【1 Litre No Namida ED】

  • Published: 2015-11-03T15:46:34Z
  • By Rey Shiki
【Satone Bum X Rey】『only Human』歌ってみた【1 Litre No Namida ED】

*Title: Only Human *Original artist: K *ED of J-Drama "1 Litre no Namida" *Covered by: Satone Bum https://soundcloud.com/khoai-t-y-3 and me *Mixed by: Den *Sasaki Haise x Kirishima Touka artwork by fuurin: http://www.pixiv.net/member.php?id=2442031 *MP3 Link: https://app.box.com/s/r0dhajxjur9m4f1f85u3ehnn2qtjmqg7 Finally i managed to finish this duet, hope everyone can enjoy it :D

nothing at of , which is




16. Namida No Shizuku ( K Project OST/ Remake / Remix / Anime / Original)

Namida No Shizuku ( K Project OST/ Remake / Remix / Anime / Original)

Remake of K Project OST Namida No Shizuku... EXTENDED Original by Endo Mikio

nothing at of , which is



18. Akai Namida

  • Published: 2013-08-03T12:06:13Z
  • By Hazy Mist
Akai Namida

nothing at of , which is