Search your favorite song right now

1. Druppels

Druppels

nothing at of , which is


2. Druppels

Druppels

Vars Afrikaans

nothing at of , which is4. Twee druppels water

Twee druppels water

ALS TWEE DRUPPELS WATER // De lijnen om haar ogen, ja zelfs de rimpels van haar lach. Bel haar vaak op als zij al aan mij dacht. Hoe we kunnen botsen en hoe ik me aan haar stoor, maar hoe wij elkaar begrijpen zonder een woord. Als twee druppels water als twee handen op één buik. Met het volste vertrouwen, altijd één stap vooruit. Soms kort door de bocht met een veeg en een sneer. We kunnen hard maar ook zacht en we vinden elkaar weer❤️ --------------- We hebben allemaal een verhaal. Ik ben zo nieuwsgierig naar al die verhalen. En dat verhaal wil ik reuze graag schrijven. Niet op foto's, niet in bewegende beelden, maar jullie verhaal in een lied. Speciaal en op maat geschreven. Een lied dat je als cadeau kan schenken. Een lied als herinnering aan een klein of een groot moment. Voor de verjaardag van je te gekke oma, voor de geboorte van een klein mevrouwtje of meneertje. Een verhaal voor het huwelijk van je hartsvriendin, het verjaardagsfeest van je beste vriend of gewoon voor jezelf. Ruben Weverling en Esmay Usmany zijn het creatieve duo achter het merk Liefjesliedjes. Zij zoekt en schrijft de verhalen, hij vindt en schrijft de melodie. Elk liedje is uniek en op maat geschreven. Een liedje voor een liefje, wie wil dat nou niet? website: www.liefjesliedjes.nl

nothing at of , which is


5. Druppels

Druppels

nothing at of , which is


6. DKVN: De wetenschap achter bellen en druppels

DKVN: De wetenschap achter bellen en druppels

Waar komen de belletjes in een glas champagne vandaan? En hoe komt het dat de een kleine letter ‘i’ ontstaat als een druppel in het water valt? Bij Michel Versluis, hoogleraar fysische en medische akoestiek aan de Universiteit Twente, is fascinatie voor druppels en bellen uitgegroeid tot een levenswerk. Versluis ontdekte hoe de pistoolgarnaal zijn prooien en vijanden doodschiet, gebruikt imploderende bellen om medicijnen op de juiste plek te krijgen en onderzoekt hoe je druppeltjes in de lucht kunt laten fuseren.

nothing at of , which is


7. Miljoene Druppels

Miljoene Druppels

nothing at of , which is


8. Bramski - Druppels

Bramski - Druppels

bramski - druppels

nothing at of , which is


9. TWEE DRUPPELS WATER

TWEE DRUPPELS WATER

nothing at of , which is11. Surya & Risskant-Druppels in het vuur

Surya & Risskant-Druppels in het vuur

DjD-Incredible

nothing at of , which is


12. Koude Druppels 23.MP3

Koude Druppels 23.MP3

nothing at of , which is
15. Lotte Hermens - Als Twee Druppels Water

  • Published: 2017-07-04T19:16:53Z
  • By GL8 media
Lotte Hermens - Als Twee Druppels Water

Onlangs verscheen het boek ‘Als Twee Druppels Water’. Het boek is geschreven door Lotte Samarah Hermens. Collega Margie Alders was benieuwd naar deze jonge schrijfster, de inhoud van het boek en waarom ze het geschreven heeft.

nothing at of , which is


16. 1985 Druppels

  • Published: 2017-07-13T14:32:49Z
  • By Mik Rope
1985 Druppels

nothing at of , which is