Search your favorite song right now

1. MJFS 2017 Ax & MJ

  • Published: 1 year ago
  • Duration: 3:15
  • By
MJFS 2017   Ax & MJ

Alex Grospe and the greatest of all time, Michael Jordan team up to defeat Scottie Pippen and another MJFS camper in a Hot Shot ...


2. MJFS 2017

  • Published: 1 year ago
  • Duration: 0:07
  • By

3. MJ leaves MJFS 2017

  • Published: 1 year ago
  • Duration: 0:07
  • By

4. REVIEW TOYOTA FORTUNER VRZ 2017

  • Published: 1 year ago
  • Duration: 20:30
  • By
REVIEW TOYOTA FORTUNER VRZ 2017

Halo guys kali ini gw lagi review fortuner vrz 2017 punya bokap gw dan kali ini gw berkesempatan untuk review lengkapnya ...


5. MJFS 2017

  • Published: 1 year ago
  • Duration: 0:37
  • By
MJFS 2017

Michael Jordan walking past me....lol !!!!!!


6. MJFS 2017

  • Published: 1 year ago
  • Duration: 1:08
  • By
MJFS 2017

Michael Jordan walking past us.....lol !!!!!


7. Michael Jordan vs. Lavar Ball "I DON'T THINK HE COULD BEAT ME IF I WAS ONE-LEGGED!" 2017 MJFS

  • Published: 1 year ago
  • Duration: 1:56
  • By
Michael Jordan vs. Lavar Ball "I DON'T THINK HE COULD BEAT ME IF I WAS ONE-LEGGED!" 2017 MJFS

LIKE us on FACEBOOK: https://www.facebook.com/bayareahq/ www.bayareahq.com - Watch Michael Jordan trash talk and respond to ...


8. MJFS 2017

  • Published: 1 year ago
  • Duration: 0:18
  • By
MJFS 2017

Wasim here....just told Michael Jordan that I'm wearing his underwear as he passes comes out UCSB Thunderdome..... 8/3/17 ...


9. IN DEPTH TOUR TOYOTA FORTUNER VRZ 2017

  • Published: 1 year ago
  • Duration: 8:15
  • By
IN DEPTH TOUR TOYOTA FORTUNER VRZ  2017

Yap guys kali ini gw mini review daleman mobil ortu gw haha, kali ini gw iseng2 ajaa mau review dikit2 mobil ini jadi sorry ...


10. MOTOVLOG TERAKHIR :(

  • Published: 1 year ago
  • Duration: 9:37
  • By
MOTOVLOG TERAKHIR :(

yap guys ,ini dia motovlog terakhir gw maaf bgt kalo gw banyak kesalahan kata atau apapun di motovlog gw kali ini kita bakal ...


11. CARVLOG PERTAMA!!!

  • Published: 1 year ago
  • Duration: 14:55
  • By
CARVLOG PERTAMA!!!

Hallo guys balik lagi sama mjfs, yap setelah sekian lama akhirnya ngevlog lagi kali ini ngevlog didalam mazda 2 manual tahun ...


12. YOUTUBE YEAR END 2017 #carvlog

  • Published: 1 year ago
  • Duration: 9:34
  • By
YOUTUBE YEAR END 2017 #carvlog

jadi kali ini gw dateng ke acara youtube year end 2017 , maaf bgt videonya kurang detail kurang jelas jadi video ini hanya ...


13. #065 - modifikasi satria f150 injeksi

  • Published: 2 years ago
  • Duration: 5:12
  • By
#065 - modifikasi satria f150 injeksi

hallo guys jadi kali ini gw berkesempatan test ride satri fu injeksi yg sudah di modif sorry klo krg jelas hope you enjoy salam satu ...



15. #088 - Sunmori Bareng MJFS Motovlog :)

  • Published: 1 year ago
  • Duration: 10:35
  • By
#088 - Sunmori Bareng MJFS Motovlog :)

06:42 maksud gw 2016 hehe , halo guys kali ini gue ngadain riding bareng2 thanks bgt udah dateng yaa ganyangka serame itu ...



17. Michael Jordan leading a clinic at 2017 MJFS: Free throws

  • Published: 1 year ago
  • Duration: 7:50
  • By
Michael Jordan leading a clinic at 2017 MJFS: Free throws

Why is the free thrown the hardest shot to make? MJ tells all at his basketball camp.


18. TEST DRIVE NISSAN X-TRAIL 2016 #Carvlog

  • Published: 1 year ago
  • Duration: 15:11
  • By
TEST DRIVE NISSAN X-TRAIL 2016 #Carvlog

ok guys kali ini gw jalan2 naik nissan xtrail ,enjoy yaaa cam : xiaomi yi 1080p 60fps



20. #45 TEST RIDE: NINJA 250 FI PUNYA MJFS MOTOVLOG | MANTAP SOUL

  • Published: 2 years ago
  • Duration: 3:12
  • By
#45 TEST RIDE: NINJA 250 FI PUNYA MJFS MOTOVLOG | MANTAP SOUL

Mantab soul pake GP Shift.. Hehehehe Thanks buat Jason: ...