Search your favorite song right now

1. Nasmej se tudi ti, ker farmacevti smo mi vsi XD Sanja Despotovič

Nasmej se tudi ti, ker farmacevti smo mi vsi XD Sanja Despotovič

Eden od posnetkov, ki je nastal za avdicijo. Reklama ? Lahko bi se reklo XD


2. LËVIZJA KUNDËR LUFTËS NË SERBI

  • Published: 2017-06-19T12:44:52+00:00
  • Duration: 1591
  • By Stvarni ljudi
LËVIZJA KUNDËR LUFTËS NË SERBI

Autorë të filmit: Milena Popović, Sanja Kljajić, Darko Šper, Vanja Đurić – Kinematografia: Silard Kovač, Fatrion Ibrahimi, Fatlum Hasani – Tonist: Zlatko Zlatković – Audio-Mastering & Sound Design: Dragan Leđenac – Bashkëpunëtorë: Taulant Osmani – Arkiva: Valdet Salihu, Radio Televisioni i Kosovë (RTK), Know How Production – Mbështetje teknike: Smartbird films, AVS Support, Pinch studio, Internews kosova – Montazha: Boris Havran – Financat: Miloš Katić, Syzana Firza-Puka, Srđan Miljević – Recenzentë: Nedim Sejdinović – Producent: Dinko Gruhonjić, Faik Ispahiu – Menaxher i projektit: Duško Medić, Albulena Sadiku, Nataša Govedarica – Donatori / Donatorë: The Delegation of the European Union to the Republic of Serbia, Media Programme 2014 – Viti i prodhimit: 2017. Filmi dokumentar LËVIZJA KUNDËR LUFTËS NË SERBI është prodhuar si pjesë e grantit “ Njerëz të Zakonshëm- Të Drejta të Munguara- Gjetja e Zgjidhjeve” i mbështetur nga Bashkimi Europian në kuadër të Programit të Mediave 2014. Përmbajtja e këtij filmi dokumentar është në përgjegjësinë vetëm të Asociacionit të Gazetarëve të Vojvodinës dhe në asnjë mënyrë nuk mund t’i reflektojë pikëpamjet e BE-së.