Search your favorite song right now

1. Jakso 4 - Voiko talous kasvaa ikuisesti?

  • Published: 2015-10-15T05:30:02Z
  • By #rahapodi
Jakso 4 - Voiko talous kasvaa ikuisesti?

Tässä jaksossa Martin ja Miikka käyvät läpi saamiamme palautteita ja kysymyksiä. Erityisesti keskitytään kuulijaltamme tulleeseen kysymykseen "voiko talous kasvaa ikuisesti?". Lisäksi pohditaan hallintarekisteriä sekä miten markkinakäänteen voisi tunnistaa.

nothing at of , which is


2. Ajatuksia Katutanssin historiasta. Onko sellaista, voiko sellaista edes tietää?

Ajatuksia Katutanssin historiasta. Onko sellaista, voiko sellaista edes tietää?

Ajatuksia Katutanssin historiasta. Onko sellaista voiko sellaista edes tietää?

nothing at of , which is


3. Sari Ajanko - Voiko moninaisuutta johtaa?

Sari Ajanko - Voiko moninaisuutta johtaa?

Suomen Ekonomien ensimmäisessä podcastissa keskustellaan moninaisuudesta, johtajuudesta ja johtajan itsetuntemuksesta. Keskustelemassa kanssamme on Leadership Coach (PCC), Diversitas Oy:n toimitusjohtaja ja valmentaja Sari Ajanko.

nothing at of , which is


4. Jakso 3. Voiko toiseen kyllästyä pitkässä parisuhteessa?

  • Published: 2019-08-23T11:39:47Z
  • By Yhdessä
Jakso 3. Voiko toiseen kyllästyä pitkässä parisuhteessa?

Miten se vaikuttaa parisuhteeseen, että suhde on alkanut tosi nopeasti ilman, että tuntee edes toisiaan kunnolla? Mistä Iina ja Otto oikein juttelevat vielä 8 vuoden jälkeen toisilleen? Mikä toisessa ärsyttää? Onko Iinalla ja Otolla salaisuuksia toisiltaan?

nothing at of , which is6. Voiko Nokia antaa negarin?

  • Published: 2017-12-04T15:15:01Z
  • By Inderes
Voiko Nokia antaa negarin?

Voiko Nokia antaa negarin? Inderesin Rautanen vastaa InderesQ&A-kysymykseen. Nokiaa seuraa kohta jo 5000 sijoittajaa tästä linkistä https://www.inderes.fi/yhtiot/nokia

nothing at of , which is


7. Voiko Pukki tulla?

Voiko Pukki tulla?

nothing at of , which is9. Voiko yrittäjä hallita aikaa? Vieraana Taneli Sallinen

Voiko yrittäjä hallita aikaa? Vieraana Taneli Sallinen

Mieli-podcast-sarjan kolmannessa jaksossa keskustelemme yrittäjän ajanhallinnasta ja tasapainosta työn ja muun elämän välillä. Vieraana studiossa on Taneli Sallinen Plantane Vihersisustuksesta. MIELI-podcast-sarjan yrittäjän mielenterveydestä ja hyvinvoinnista ovat tuottaneet Suomen Mielenterveys MIELI ry sekä Yrittäjäkilta, ja toteuttaneet Tiina Miinalainen ja Kukunor. Keskustelun juontaa Ellen Tuomaala.

nothing at of , which is


10. YLILYÖNTI #98 – Voiko Cain Velasquez olla entisensä?

YLILYÖNTI #98 – Voiko Cain Velasquez olla entisensä?

Lähestyvän sadannen jakson kunniaksi äänitorvet käynnistelevät keväistä Euroopan kiertuetta kuluvalla viikolla Helsingissä. Ennakoissa puidaan lauantain Cage 46 -iltaa, mutta päähuomio on UFC-legenda Cain Velasquezin paluuottelussa. Aiheet: -> 00.30: Uutiskatsaus - UFC 234 -jälkipyykki, kotimaan älytön ruuhkaviikonloppu -> 08.30: Viikon Taistelu - UFC Phoenix: Cain Velasquez vs. Francis Ngannou -> 39.20: Tutkan alla - UFC: Fili vs. Jury, Vick vs. Felder, Caceres vs. Gracie / Cage 46: Mäntykivi, Mankinen Walls -> 59.40: Kamppailukansanradio - Walls vs. Mankinen? Mitä Cage-ottelukortti kertoo tulevaisuudesta? Mistä kasvun paikka Cagelle? Aleksi Toivosen ONE-sopimuksen merkitys kotimaan skenelle?

nothing at of , which is12. Metsästä päivää, osa 1. Miltä metsässä tuntuu ja voiko retkeillä väärin?

Metsästä päivää, osa 1. Miltä metsässä tuntuu ja voiko retkeillä väärin?

Minna Jakosuon ja Antti Huttusen isännöimän Metsästä päivää podcastin ensimmäisessä osassa keskustellaan väärinretkeilystä ja siitä, miltä luonto tuntuu ja miten se vaikuttaa meihin ihmisiin. Vieraana jaksossa on dokumentaristi Petteri Saario.

nothing at of , which is


13. YLILYÖNTI #70 – UFC 225 eli voiko tittelimatsi olla turha?

YLILYÖNTI #70 – UFC 225 eli voiko tittelimatsi olla turha?

Ylilyönti on jälleen kansan asialla. UFC 225 -illan mestaruusottelut saavat äänitorvilta tiukan tuomion ja selvät voittajasuosikit. Menneiden ja tulevien kuumien puheenaiheiden lisäksi kaksikko käy läpi tiukimmat yleisökysymykset perusteellisesti. Aiheitamme tässä lähetyksessä: -> 00.30: Kuumat puheenaiheet - Mikael Silander, UFC Utica, Bareknuckle FC -> 17.40: Viikon matsit - UFC 225: Whittaker vs. Romero -> 33.20: Viikon matsit - UFC225: Dos Anjos vs. Covington -> 46.10: Viikon tärpit: UFC 225 -nostot -> 54.00: Kuuntelijakysymykset

nothing at of , which is


14. Voiko burnoutista toipua? Vieraana Aino Mättö

Voiko burnoutista toipua? Vieraana Aino Mättö

MIELI-podcast-sarjassa puhutaan yrittäjän hyvinvoinnista. Sarjan ensimmäisessä podcastissa burnoutista ja siitä selviytymisestä kertoo nuori elokuva-alan yrittäjä Aino Mättö. Sarjan muut osat ilmestyvät kahden viikon välein elo-lokakuussa 2019. Aiheita ovat yrityksen käynnistäjän hyvinvoinnin haasteet, työajan ja oman ajan hallinta, konkurssi ja yrittäjän vertaistuki, ja yrittäjän mielenterveys. Sarjan ovat tuottaneet Suomen Mielenterveys MIELI ry sekä Yrittäjäkilta, ja toteuttaneet Kukunor ja Tiina Miinalainen. Keskustelun juontaa Ellen Tuomaala.

nothing at of , which is


15. YLILYÖNTI #113 – Voiko Zombien pysäyttää potkuilla?

YLILYÖNTI #113 – Voiko Zombien pysäyttää potkuilla?

Kesä ei hiljennä kamppailumaailmaa. Tällä viikolla äänitorvet perkaavat Eva Wahlströmin ja Robert Heleniuksen kesäistä Amerikan valloitusta, jokaviikkoista UFC:n ilosanomaa (Moicano vs. Zombie!) sekä tietysti Kamppailukansanradion ehtymätöntä postilaaria. Aiheet: -> 00.30: Eva Wahlström ja Robert Helenius Amerikan valloitukseen, nyrkkeilyn raskaansarjan kiehtovat kuviot -> 16.20: Viikon Taistelu - UFC: Renato Moicano vs. Korean Zombie -> 38.30: Tutkan Alla - UFC Greenville: Jairzinho Rozenstruik, McCann vs. Lipski, Bellator London: Kent Kauppinen, Gegard Mousasi -> 58.20: Kamppailukansanradio - Fedorin rahastuskiertue? Chael P. Sonnenin perintö? Onko Cejudo GOAT? Miksi Abu Dhabi on ok, mutta Kadyrov ei?

nothing at of , which is


16. TEASER: Sari Ajanko - Voiko moninaisuutta johtaa?

TEASER: Sari Ajanko - Voiko moninaisuutta johtaa?

Suomen Ekonomien ensimmäisessä podcastissa keskustelemme Sari Ajangon kanssa moninaisuudesta, johtajuudesta ja johtajan itsetuntemuksesta. Kuuntele koko podcast Suomen Ekonomien Soundcloudista!

nothing at of , which is


17. Podcast: Voiko organisaatio olla prosessi? (kausi 3, osa 2)

Podcast: Voiko organisaatio olla prosessi? (kausi 3, osa 2)

Voiko organisaatio olla prosessi? Työn ja psykologian tohtori, organisaatioiden erikoisspsykologi Risto Puutio ja psykologian maisteri, senior coach Jukka-Pekka Heikkilä vastaavat tähän haastavaan mutta kiinnostavaan kysymykseen.

nothing at of , which is


18. Voiko tuote tai palvelu olla laadukas, jos se ei ole toimiva?

Voiko tuote tai palvelu olla laadukas, jos se ei ole toimiva?

Laatupuhetta-podcastin viidennen jakson aiheena on toimivuus. Millaisesta esineestä tai asiasta tulee mieleen toimivuus? Minkälaista toimivuutta ihmiset kaipaavat nykyään tuotteilta, ratkaisuilta tai palveluilta? Mitä yhteistä on suurkaupungilla ja kodinsisustuksella? Keskustelemassa podcastin vieraina ovat Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan toimialajohtaja Tommi Laitio sekä Anna-Mari Kinnunen IKEA Suomen sisustustiimistä. Podcastin juontaa Sini Koskenseppä.

nothing at of , which is


19. #36 Voiko PK:lla parantaa hapenottokykyä + VLaMax

#36 Voiko PK:lla parantaa hapenottokykyä + VLaMax

Voiko peruskestävyystreenillä parantaa VO2maxia? Mikä on VLaMax ja mitä silä tiedolla tehdään?

nothing at of , which is